Zonnebanken

Zonnestudio Sunplaza heeft verschillende zonnebanken.

Allemaal van hoge kwaliteit, maar ieder een andere beleving.

Welk past bij jou?

Onze zonnebanken zijn ingedeeld in levels.

Level 2: Sensitive sterkte zonnebank.
Level 3: Medium sterkte zonnebank.
Level 4: Intensive sterkte zonnebank.

Zonnebank:

 • Ergoline Advantage
 • Ergoline Avantgarde
 • Ergoline Prestige 1400
 • Ergoline Prestige 1600
 • Ergoline Prestige Lightvision

Level

 • Level 2
 • Level 3
 • Level 4
 • Level 2, 3, 4
 • Level 2, 3, 4

Prijs (tot 20min):

 • € 10,-
 • € 11,-
 • € 12,-
 • € 13,-
 • € 14,-

Ergoline Advantage

Cabine: 8           Level: 2 Sensitive sterkte

Een ideale zonnebank voor de beginnende zonner. De Advantage 400 kenmerkt zich door de 40 lampen met een sterkte van 100 watt. Je geniet van optimaal ligcomfort dankzij het gerieflijke ligvlak met geïntegreerde hoofdsteun. Speciaal geplaatste lampen zorgen voor een gelijkmatige bruining. Het resultaat? Een mooie egale bruine kleur over het gehele lichaam! Om je verblijf onder de zonnebank zo aangenaam mogelijk te maken, zorgt de comfort cooling voor voldoende verfrissing. Deze ventilatie regelt automatisch de juiste temperatuur. Desgewenst kun je de sterkte ook zelf regelen via het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. De extra gezichtsventilatie geeft de finishing touch.

Ergoline Avantgarde

Cabine: 7           Level: 3 Medium sterkte.

Ligcomfort, bruiningspower en gebruiksvriendelijk: de Avantgarde is een top zonnebank die aan alle wensen van een zonner voldoet! Dankzij het speciale ligvak worden drukpunten grotendeels vermeden en wordt uw gewicht gelijkmatig verdeeld. U ligt volledig ontspannen en krijgt een mooie egale bruine teint. De UV power komt uit 47 lampen: de schouderbruiner zorgt voor extra bruining op de moeilijk bereikbare plaatsen. Vanzelfsprekend kent deze zonnebank verfrissende luchtstromen en uitstekende ventilatie ter hoogte van lichaam en gezicht. Daarnaast kunt u de airco desgewenst aan of juist uitzetten.

Ergoline Prestige 1400

Cabine: 1 & 2            Level: 4 Intensive sterkte.

De Ergoline Prestige 1400 is een van de vlaggenschepen van Ergoline. De intelligente technologie en de prestaties zorgt voor een sneller en dieper bruiningsresultaat. Deze zonnebank is uitgerust met gezichts- en schouderbruiner, Smart Sun Beauty Lights, climatronic plus, aqua fresh & aroma en 3D sound. Dit alles is zelf heel gemakkelijk te bedienen met het bedieningspaneel.

Ergoline Prestige 1600

Cabine: 3 & 4           Level: 2 Sensitive, 3 Medium, 4 Intensive sterkte.
Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.
Elke gebruiker kan uit 3 programma’s zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. Het maakt niet uit of men een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige 1600 de perfecte zonnebank. Zoals altijd kunnen de gezichtsbruiners tijdens de zonsessie in intensiteit aangepast of volledig uitgeschakeld worden. Daardoor is ook een UV-vrij gebruik van het Beauty Light in het gezichtsbereik mogelijk.

Ergoline Prestige Lightvision

Cabine: 5 & 6          Level: 2 Sensitive, 3 Medium, 4 Intensive sterkte.

De nieuwe Prestige Lightvision straalt innovatie, elegantie en prestatie uit. Het compleet opnieuw ontworpen en helder verlichte interieur nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen, intuïtieve bediening en een verhoogde service, dat is de nieuwe Ergoline Prestige Lightvision. Twee grote touch displays, surround Cooling PLUS, Cinematic Sound systeem, Beauty Light LED Complete, Hybride Shoulder Tan incl. UV LEDs, Beauty Light LEDs en toegang op afstand maken de nieuwe Prestige Lightvision uniek.

Elke gebruiker kan uit 3 programma’s zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. Het maakt niet uit of men een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige Lighvision de perfecte zonnebank. Nieuw is dat u tijdens uw zonsessie uw lichaamslampen kunt aanpassen en zoals altijd kunnen de gezichtsbruiners tijdens de zonsessie in intensiteit aangepast of volledig uitgeschakeld worden. Daardoor is ook een UV-vrij gebruik van het Beauty Light in het gezichtsbereik mogelijk.