Vitamine D.

vitamine d

In Nederland is de zon, zeker in deze periode buiten de zomermaanden, onvoldoende voor handen om voldoende vitamine D aan te kunnen maken.

Risicogroepen als ouderen, donker getinte, maar zeker ook mensen die weinig buiten komen, lopen een vergroot risico op een tekort aan vitamine D. Het wordt steeds duidelijker, ook uit wetenschappelijke rapporten, dat zonlicht zeer belangrijk is voor zowel het fysiek als mentaal goed functioneren van het menselijk lichaam. Zonlicht heeft invloed op het immuunsysteem, bloeddruk, depressie, et cetera.

Wanneer je gebruik wilt maken van de zon die je aan en uit kunt zetten, verwelkomen we u graag bij zonnestudio SunPlaza Druten. Hier krijg je een gedegen advies dat gebaseerd is op je eigen huid. Op die manier kun je optimaal genieten van het zonlicht in een comfortabele en hygiënische omgeving, terwijl je lichaam de zonvitamine D aanmaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>