Nieuws / Aangepaste openingstijden

SunPlaza Lockdown Actie

Beste zonliefhebbers,
Wij van SunPlaza Druten hebben nagedacht hoe we van deze situatie toch nog iets positiefs kunnen proberen te maken.
Zodat we onze trouwe zonliefhebbers tegemoet kunnen komen en waar we zelf ook dit vreemde jaar beter door kunnen afsluiten.
We hebben besloten om tijdens deze lockdown speciale cadeaukaarten te gaan uitgeven.
Het tegoed dat u wilt uitgeven aan deze kaart, zal door ons met 50% worden opgehoogd.
Deze kaart zal door ons bij u thuisbezorgd worden.
Een mooi cadeau om iemand in deze tijden een hart onder de riem te steken.
Wilt u meer info over de actie en de actievoorwaarden stuur ons dan een berichtje op Social Media.
*Deze actie loopt zolang SunPlaza in lockdown zit.

131481693_3062448470524479_8945733286880559497_o

-->

Tijdelijk gesloten.

Lieve zonliefhebbers,
Helaas hebben wij vanuit SVZ (onze branche vereniging) het bericht ontvangen dat ook wij in lockdown moeten.
Het spijt ons bijzonder u dit te moeten berichten, maar wij kunnen niet anders dan onze zonnestudio gesloten te houden.
Voor de zonaanbidders die zich afvragen hoe het verder zal gaan met de geldigheidsduur van de actiekaarten van onze 3 Doldwaze Dagen, uiteraard zullen wij de geldigheidsduur verlengen.
Zodra wij meer zicht hebben op wanneer wij weer open mogen zullen wij een bericht opstellen en hier dan meer duidelijkheid over geven.
Daarnaast wil ik me nogmaals richten tot alle mensen die ons in dit bizarre jaar zijn blijven bezoeken.
Wij zijn ontzettend dankbaar voor allen die ons dit afgelopen jaar gesteund hebben!
En dan last but not least wil ik mij wenden tot 3 geweldige meiden.
Mijn zonnestraaltjes Guusje, Rosa & Shalene.
Meiden wat ben ik dankbaar, blij en ontzettend trots op jullie!
2020 was een bizar jaar ook voor jullie.
Helaas sluiten wij dit jaar anders af als gehoopt, maar wij komen in 2021 weer terug.
Wij wensen iedereen ondanks alles fijne feestdagen toe.
Stay safe
Liefs SunPlaza.

20201209_212223

-->

Verantwoord zonnen.

Verantwoord zonnen

Juist nu!

Naast de richtlijnen van het RIVM hanteren wij tevens onze eigen maatregelen.

Zo kunnen wij u voorzien van een optimaal veilige beleving in onze studio!

Maatregelen in de zonnebankbranche:

  • Zonnebanken en cabines worden na iedere zonsessie voorzien van een dieptereiniging.
  • Door de intense ventilatie van de zonnebank wordt de gehele studio minimaal 5 keer per uur van verse lucht voorzien.
  • Er is een maximaal aantal personen in onze wachtruimte toegestaan.

Door deze maatregelen zorgen wij ervoor dat een zonsessie een ontspannen en tevens veilige activiteit is. Uiteraard dient u alle aanwijzingen van onze medewerkers, inclusief uw huidtypebepaling met een daaraan gekoppeld zonadvies, op te volgen.

 

Wist u dat?

  • Zonlicht de meest geschikte bron is om uw vitamine D3 op peil te brengen of te houden?
  • Zonlicht u een heerlijke ontspanning geeft en optimaal werkt tegen een winterdip? Zonlicht verhoogt uw serotinegehalte , het lichaamseigen gelukshormoon.
  • Zonlicht zorgt voor een beter weerstandsniveau? Griepsverschijnselen openbaren zich optimaal in de herft/winterperiode, wanneer er minder zonlicht is buiten.

0001

-->

SunPlaza Druten Premium zonnestudio.

Premium Zonnestudio

Wilt u veilig en verantwoord zonnen op hoog niveau?

Met trots kunnen wij u mededelen dat SunPlaza Zonnestudio Druten vanaf heden naast SVZ zonnestudio ook het predicaat “Ergoline Premium Studio” mag voeren. In Nederland zijn naar schatting zo’n 450 professionele zonnestudio’s, waarvan nog maar 23 zonnestudio’s ons voor gingen om dit predicaat te mogen ontvangen. U snapt dan natuurlijk wel hoe ontzettend trots wij zijn. Ergoline Nederland staat dan garant voor kwaliteit waarborging op het hoogste niveau.

Waarom mogen wij dit predicaat in ontvangst nemen? Omdat wij gaan voor de beste kwaliteit op het gebied van:
-Zonnen.
-Hygiëne.
-Huidmeting.
-Juist zonadvies.
-Juist cosmetica advies
-Geschoold personeel.
Natuurlijk zijn er vele andere punten die belangrijk zijn en daar doen wij ook ons best voor, maar genoemde punten zijn onze speerpunten.

Wij beschikken over de juiste kwaliteit Ergoline apparatuur, Devoted Creations cosmetica, betreft Hygiëne in de studio is deze niet ter discussie en wij gaan te werk volgens de officiële Ergoline voorschriften.

U heeft maar een huid, dus wij meten uw huid d.m.v een huidanalyse om tot het juiste zon en cosmetica advies te komen.

Zowel voor als nu uw zonsessie kunt u gratis gebruik maken van ons koffieapparaat en onze Viteau waterzuil. Daarnaast is een praatje met een lach de norm in onze studio.

Wij heten u graag welkom bij Premium zonnestudio SunPlaza Druten.

Zonnige groet team SunPlaza.

-->

Let op! Oude restpartijen van Devoted Creations producten.

33137369_1297828973653113_4196507786374283264_n

LET OP! WAARSCHUWING!

We hebben jullie in mei 2016 gewaarschuwd voor een oude partij Devoted Creations producten die aangeboden werd in de markt.
Het ging om producten die jaren over de houdbaarheidsdatum waren en absoluut niet meer gebruikt konden worden.
Helaas hebben we vernomen dat een deel van diezelfde producten nog steeds aangeboden wordt!!

Smeer je je in met producten die over de houdbaarheidsdatum zijn, kunnen de gevolgen voor de huid heel ernstig zijn (irritaties, allergieën, uitslag etc.)

Koop daarom altijd je producten bij een erkend Devoted Creations verkoop punt!

-->

Vitamine D.

vitamine d

In Nederland is de zon, zeker in deze periode buiten de zomermaanden, onvoldoende voor handen om voldoende vitamine D aan te kunnen maken.

Risicogroepen als ouderen, donker getinte, maar zeker ook mensen die weinig buiten komen, lopen een vergroot risico op een tekort aan vitamine D. Het wordt steeds duidelijker, ook uit wetenschappelijke rapporten, dat zonlicht zeer belangrijk is voor zowel het fysiek als mentaal goed functioneren van het menselijk lichaam. Zonlicht heeft invloed op het immuunsysteem, bloeddruk, depressie, et cetera.

Wanneer je gebruik wilt maken van de zon die je aan en uit kunt zetten, verwelkomen we u graag bij zonnestudio SunPlaza Druten. Hier krijg je een gedegen advies dat gebaseerd is op je eigen huid. Op die manier kun je optimaal genieten van het zonlicht in een comfortabele en hygiënische omgeving, terwijl je lichaam de zonvitamine D aanmaakt.

-->

Prestige 1600

Prestige 1600

We kunnen het niet langer voor ons houden…….

Zoals sommigen van jullie al hebben geraden, komt er een nieuwe zonnebank bij. Dit zal zijn, de PRESTIGE 1600.

Er komt niet 1, maar vandaag worden 2 van deze plaatjes bij ons geïnstalleerd.

De prijs: € 12,50 tot 20 minuten.

-->

Spannendddddd………….

Vandaag een 2e aanwijzing.

Binnenkort krijgen we er weer wat moois bij. De banken uit cabine 5 & 8 gaan weg. De bank uit cabine 4 zal verplaatst worden naar cabine 8. Twee van deze ‘plaatjes’ zullen in cabine 4 & 5 komen te staan.

*Wanneer de facebookpost de 250 likes ( geweldig) heeft bereikt, zullen we bekend gaan maken wat al dit moois is. Dus voor de nieuwsgierigen onder ons, liken maar…..

-->

Big news is coming!

Houdt onze facebookpagina de komende weken EXTRA GOED in de gaten, we zullen jullie binnekort blij gaan maken met FANTASTISCH nieuws.

Wat………….? Dat houden we nog even geheim!

HINT: alles voor onze zonliefhebbers 😉 !

-->

7 beginners tips.

We kennen hem allemaal: de blauw verlichte cabine waar je in kunt gaan liggen om een mooi kleurtje te krijgen. Maar hoe lang mag je daar nou eigenlijk onder? En waar moet je rekening mee houden voordat je je donkere kamer inruilt voor een dosis UV licht? We zetten wat beginners tips voor je op een rijtje.

1. Voorbereiding

1.1 Ken de regels

Om te beginnen is het belangrijk dat je goed voorbereid bent voordat je onder de zonnebank gaat. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten dat zonnebankgebruik onder de 18 jaar verboden is.

1.2 Bouw een kuur op

Zorg er voor dat je een kuur opbouwt. Ga dus niet meteen een half uur onder de zonnebank liggen, omdat je graag zo snel mogelijk van je bleke tint af wilt. Dat werkt uiteindelijk averechts, omdat je huid dan simpelweg sneller zal verbranden. Houd een maximum van vijf kuren van tien behandelingen aan voor een heel jaar. Wij adviseren ook altijd een huidanalyse te doen. Aan de hand daarvan bepalen wat voor huidtype je hebt en welke bank het meest geschikt is om onder te gaan en hoelang.

 1.3 Bescherming

Maak altijd gebruik van zonnebankcrème ter bescherming van je huid. Er zijn ook speciale zonnecrèmes verkrijgbaar die je huid sneller laten bruinen. Hierdoor hoef je minder lange sessies onder de zonnebank te houden.

2. Zonnebanksessie

Tussen je behandelingen hoor je 48 uur je huid met rust te laten, wanneer je 24 uur na je zonnebankkuur alweer onder de zonnebank zou gaan, kan je huid overgevoelig raken.

3. Resultaat

Als beginner is het goed om te beseffen dat je niet direct resultaat hoeft te merken na je eerste zonnebank minuten. Het kan even duren voordat je wat kleur krijgt. Wees dus geduldig en ga niet extra lang onder de lampen liggen, omdat je zo snel mogelijk bruin wilt worden. Opbouwen is belangrijk, net als bescherming. Wanneer je merkt dat je huid geïrriteerd raakt en begint te prikken, kom dan onder de zonnebank vandaan. Dit geldt uiteraard ook als je nog tijd over hebt. Gezondheid gaat voor!

4. Medicijn gebruik

Als je medicijnen gebruikt, let er dan op dat er typen medicijnen zijn die je overgevoelig maken voor UV-licht. Mocht het zo zijn dat na het zonnen roodheid, huidirritatie, eczeem, ontstekingen of blaren opspelen, ga dan direct langs bij je huisarts.

5. Ondergoed

De meeste zonnebankers zonnen het liefst naakt. Mocht je toch ondergoed willen dragen, let er dan op dat dit geen zijde ondergoed is. Zijde wordt heel warm, waardoor je huid kan verbranden.

6. Sieraden

Draag geen sieraden, make-up of parfum als je onder de zonnebank gaat. Cosmetica kan door UV-licht een reactie op de huid veroorzaken en sieraden kunnen een afdruk nalaten, omdat het geen licht doorlaat.

7. Bescherm je ogen

Onder de zonnebank is het belangrijk dat je je ogen beschermt. Draag hiervoor een speciaal brilletje tegen Uv-licht. Deze zijn te verkrijgen bij de balie.

-->