Devoted Creations zonnebankcrèmes.

Meer Informatie

Smeren gezond?

De ins & outs about Bronzers

Wist je dat alle producten van Devoted Creations die geschikt zijn voor onder de zonnebank, bruiningsversnellers bevatten? Deze stimuleren de pigmentaanmaak en zorgen voor een versnelde bruining tijdens het zonnen. Met een bruiningsversneller start je pigmentatie al na circa 3 minuten. Wanneer je zonder bruiningsversneller onder de zonnebank gaat start deze pas na circa 8 minuten.

Hoe zit het nou met bronzers? Bronzers werken op de opperhuid en zorgen daar voor een intensiever bruiningsresultaat dat langer zal aanhouden. We onderscheiden 3 verschillende bronzers. Let us guid you!

 

DHA Bronzer:

DHA is de sterkste soort bronzer. Deze verlengt jouw opgedane kleurtje met 2 tot 7 dagen! DHA is transparant van kleur. Er bestaan dus ook producten die wit van kleur zijn en wel degelijk bronzers bevatten. Een DHA bronzer hecht zich aan de eiwitten van jou huid. Wacht daarom altijd 4 tot 8 uur met douchen. Zo heeft de bronzer de tijd om aan jou huid te hechten en kan een optimale bruining behaald worden. Hoe hoger het DHA gehalte, hoe donkerder de bruining zal worden en hoe langer deze behouden blijft.

*LET OP, hoe sterker de DHA bronzer hoe beter je moet letten op het uitsmeren! Daarnaast adviseren wij ook na het smeren de handen even goed te reinigen.

Natuurlijke Bronzer:

Een natuurlijke bronzer is, zoals de naam al aangeeft afkomstig uit natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij aan b.v kokos, bessen, noten. Dit type bronzer kan een bruining verlengen met 1 tot 3 dagen.

 

Cosmetische Bronzer:

Een cosmetische bronzer geeft de bruiningsversneller zijn bruine kleur. Hoe meer cosmetische bronzer, hoe donkerder de bruiningsversneller zal zijn qua kleur. Een cosmetische bronzer zorgt voor direct zichtbaar resultaat. Hierdoor zie je precies waar je het product insmeert (bevat je product een cosmetische bronzer dan zal deze ook vaak een DHA bevatten, hoe sterker de DHA, hoe donkerder de cosmetische bronzer).

Daarnaast is een cosmetische bronzer ideaal voor een direct mooi kleurtje. Het effect van een cosmetische bronzer verdwijnt echter weer na het douchen. No worries, jouw daadwerkelijke pigmentatie vind plaats in je huid en niet op op je huid! je spoelt dus niet je bruining eraf.

 

Type zonners

Beginnende zonner: Lichte huid, voor wie net begint met zonnen. Mag alle producten t/m een 40-voudige DHA bronzer gebruiken!

Iets gevorderde zonner: Huid met een lichte teint, heeft al enkele zonsessies gehad. Mag alle producten t/m een 90-voudige DHA bronzer gebruiken.

Gevorderde zonner: Mooie bruine teint, heeft al meerdere zonsessies gehad. Mag alle DHA producten gebruiken.

 

W2B Pure Pommegranate

W2B Pure Pomgranate

Een diverse mix van bruiningsversnellers. Geeft een natuurlijke en onmiddellijke bruining zonder het gebruik van bronzers. Een extreem level granaatappelextract en -olie hydrateert de huid op hoog niveau en werkt als anti-oxidant tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

*Geschikt de beginnend tot gevorderde zonner.

*Anti-aging gehalte 3.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 3,55 / Fles 251ml € 36,95

W2B Natural

W2B Naturel Bronzer

DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Diverse anti-oxidanten verzorgen de huid en beschermen deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Mahakanni extracten zorgen ervoor dat het bruiningsresultaat langer behouden blijft.

*Geschikt voor de beginnende tot gevorderde zonner.

*Anti-aging gehalte 3.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 4,05 / Fles 251ml € 39,55

W2BCoconut

W2B Coconut

Deze 35-voudige DHA bronzer met natuurlijke en cosmetische bronzers bevat een zeer hoog level antioxidanten die de huid optimaal verzorgen en hydrateren. Blue Tansy geeft de huid een optimaal natuurlijk bruiningsresultaat. Met Waikiki Coconut geur

*Geschikt voor de iets gevorderde tot gevorderde zonner.

*Anti-aging gehalte 3.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml €4,60 / Fles 251ml € 43,45 

HIM Fit

H.I.M Fit

Bruiningsversnellend serum zonder bronzers. De aanwezige cooling essence zorgt ervoor dat je minder zweet en verkoelt de huid tijdens en na het zonnen, waardoor deze heerlijk fris aanvoelt. Met Oriental Black Cashmere geur.

*Geschikt voor de beginnende tot gevorderde zonner.

*Anti-Aging gehalte 4.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 4,60 / Tube 251ml € 30,25 

 

HIM Chrome

H.I.M Chrome

DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Het Body Deodorizing system laat je huid de gehele dag heerlijk fris ruiken.  Met Oriental Black Cashmere geur.

*Geschikt voor elk huidtype. 

*Anti-aging gehalte 4.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 4,15 / Tube 251ml € 28,65

HIM Black

H.I.M Black

Bruiningsversneller met 40-voudige DHA bronzer, natuurlijke & cosmetische bronzers. Het Body Deodorizing System zorgt ervoor dat je huid de gehele dag heerlijk fris ruikt. Met Spicy Woods geur.

*Geschikt voor de de gevorderde zonner.

*Anti-aging gehalte 4.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 4,85 / Tube 251ml € 31,40

HIMmoisturizer_1

H.I.M Moisterizer

Moisturizer speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Vitamine C is een sterke anti-oxidant ter voorkoming van fijne lijntjes. Lavendel en rozemarijnolie hebben een desinfecterende werking op de huid & zorgen voor een optimaal zachte huid. Met Light Blue Dolce & Gabbana geur.

*Geschikt voor alle huidtypen, behalve voor de zeer gevoelige huid.

*Anti-aging gehalte 4.

Verkrijgbaar in: Pompfles €18,85

Tanlife

#Tanlife

Hypo-allergene, bruiningsversnellende shea butter met Melatime waardoor zelfs een huid die moeizaam bruint een bruiningsboost krijgt. Hoogwaardige anti-aging en Tattoo & Color Fade Protecting Formule. Met Exotic Mango geur.

*Geschikt voor elk huidtype van de beginnende tot gevorderde zonner. Speciaal voor de meest droge huid.

*Anti-aging gehalte 7. 

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 6,- / Fles 362ml € 55,30

Lets flamingle

Let’s Flamingle

Bruiningsversneller met 50-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Melatime geeft de bruining een extra boost, terwijl Blue Tansy een natuurlijk bruiningsresultaat zonder oranje teint waarborgt. Hydrateert de huid zeer intensief en voorziet deze van hoogwaardige anti-aging ingrediënten. Gaat roodheid tegen, maskeert donkere pigmentvlekken en kalmeert eventueel aanwezige acné. Met Sun-kissed Plum geur.

*Geschikt voor elk huidtype van de iets gevorderde tot gevorderde zonner.

*Anti-aging gehalte 8.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 6,80 / Fles 362ml € 69,10

FilthyRich

Filthy Rich

Deze bruiningsversneller met 180- voudige DHA bronzer, natuurlijke & cosmetische bronzers zorgt voor een prachtig egaal bruiningsresultaat. Onzuiverheden van de huid & huidveroudering worden tegengegaan, terwijl de huid optimaal gehydrateerd wordt. De collageenproductie wordt gestimuleerd waardoor jouw huid een prachtig jeugdige uitstraling krijgt. Met Rich Mandarin Woods geur.

*Geschikt voor de gevorderde zonner.

*Anti-aging gehalte 8.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml €7,95 / Fles 362ml €80,95 

2in1pro

Collagenetics 2 in 1 PRO

Heb je de Collagenetics 2 in 1 geprobeerd maar wil je toch nóg meer verzorging voor je huid? Dan is de Collagenetics 2 in 1 Lotion Pro het product dat je niet kunt missen! Dit product is een bruiningsversneller en anti-aging booster in 1! Hierdoor zullen optimale resultaten bereikt worden, zowel op het gebied van het rode beauty light als op de zonsessie. Dit product bevat geen bronzers. Met clean cotton geur.

*Geschikt voor elk huidtype.

*Anti-aging gehalte 10.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 6,45 / Fles 210ml €51,85

RestorativeMoisturizer_1

Collagenetics Restorative Moisturizer

Deze Moisturizer speciaal voor dagelijks gebruik bevat zeer veel luxe anti-aging ingrediënten die het totale huidbeeld verbeteren. Ze werken herstellend, tegen hyperpigmentatie, anti-cellulite, ontgiftend en kalmerend. Daarnaast verstevigen ze de huid, breken vet af en laten je huid opleven. Te mooi om maar te zijn? Try it yourself!

*Geschikt voor elk huidtypen.

*Anti-aging gehalte 10.

Verkrijgbaar in: Pompfles 540ml € 44,30

Blackcrownfles_400px_400px

Black Crown

De Black Crown behoort tot een van de meest luxe producten van Devoted Creations. Het is het enige product dat zowel Nouritan als Meladark bevat, waardoor de pigmentatie al na 1,5 minuut op gang komt! Daarnaast vind je er hoogwaardige anti-aging ingrediënten, alle gericht op verbetering van de huidstructuur, lifting, firming en gericht op de verbetering van de elastine van de huid.  De Black Crown bevat een 90-voudige DHA bronzer met natuurlijke en cosmetische bronzers. De balans tussen deze bronzers is zo goed, dat zelfs een iets gevorderde zonner met deze crème toch een prachtige natuurlijke bruine kleur zal verkrijgen. Met Frosted Goji Berry Geur.

*Geschikt voor de iets gevorderder  tot gevorderde zonner.

*Anti-aging gehalte 10.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 8,50 / Fles 210ml €83,50

MoroccanMidnight

Moroccan Midnight

Deze DHA vrije bruiningsversneller bevat natuurlijke en cosmetische bronzers. Daarnaast zeer hoogwaardige anti-aging ingrediënten waaronder  Kakadu Plum, dat tegen donkere pigmentvlekken werkt. Met Midnight Moroccan Orchid geur.

*Geschikt voor de beginnende tot gevorderde zonner.

*Anti-aging gehalte 10.

Verkrijgbaar in: sachet 15ml €8,50 / Fles 400ml € 94,90 

Fortunfles_1

Fortune

Na de lancering van Black Obsession (220 voudige-DHA) dachten we dat het niet sterker kon, maar Fortune bewijst het tegendeel! Deze bruiningsversneller bevat maar liefst een 250-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. De nieuwste anti-aging en hydraterende ingrediënten verzorgen de huid zeer intensief en werken collageen stimulerend.

Houdt jij van luxe? Wil jij een 10 in verzorging en bruiningsresultaat? Fortune is jouw match! Met Cashmere Glow geur.

*Geschikt voor de gevorderde zonner.

Anti-aging gehalte 10.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 10,69 / Fles 400ml € 111,50

EnchantedEmerald_jpg

Enchanted Emerald

Deze moisturizer voor dagelijks gebruik bevat veel vitamines en voedende ingrediënten die de huid zijdezacht achterlaten en optimaal hydrateren. Daarnaast krijgt de huid een egalere/vollere look waardoor je een jeugdige uitstraling krijgt. Gaat huidveroudering en donkere pigmentvlekken tegen.

Met Enchanted Emerald geur

*Geschikt voor elk huidtype, speciaal voor de gevoelige huid. 

*Anti-aging gehalte 4.

Verkrijgbaar in: Pompfles 540ml € 24,95

CoconutKrem

Coconut Krem

De meest geliefde moisturizer van Devoted Creations, de Krem is terug van weggeweest, met nog betere ingrediënten! Deze 24-uurs moisturizer geeft jouw huid een optimale hydratatie en verzorging. Gaat huidveroudering en kleurverlies van tattoos tegen en laat de huid zijdezacht achter. Met Creamy Coconut geur.

*Geschikt voor elk huidtype. 

*Anti-aging gehalte 4.

Verkrijgbaar in: Mini €6,55 / Pompfles 540ml € 24,95

Saltwatersundaysfles_400px_400px

Saltwater Sundays

Deze moisturizer en After Sun in 1 is alles wat de huid nodig heeft na een dagje strand, een zonsessie, maar vooral na het douchen. Ontwikkeld om de huid een perfecte hydratatie te geven en te verkoelen. Hypoallergeen, nootvrij, Vitamine E vrij, tarwe vrij en ontwikkeld via de Vegan Formule. Met Sea Salt Breeze geur.

*Geschikt voor elk huidtype.

*Anti-aging gehalte 4.

Verkrijgbaar in: Mini €6,55 / Pompfles 540ml € 22,65

W2B Leg Bronzer

Black Leg Bronzer

Bruiningsversneller met 45-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers, speciaal voor de benen. De mix van ingrediënten gaat cellulitis tegen en verstevigt de huid. Haargroeiremmers zorgen ervoor dat je je benen minder vaak hoeft te scheren. Sexy legs, here we come ! Met Fresh & Clean geur.

*Geschikt voor elk huidtype van de iets gevorderde tot gevorderde zonner.

*Anti-aging gehalte 3.

Verkrijgbaar in: Sachet 15ml € 4,05 / Tube 150ml € 27,25

Melanine

Melanine stick

Serum met melanine. Stimuleert de bruining, lichaamseigen collageenaanmaak en hydrateert de huid. Gebruik deze altijd in combinatie met een crème voor een zo mooi mogelijk bruiningsresultaat en een optimale verzorging van de huid. Eerst de crème, daaroverheen het serum.

Iets gevorderde tot gevorderde zonner.

Verkrijgbaar voor: €9,35

BeautyEnhancingDrops

Collagenetics Beauty drops

Deze collagenetics drops optimaliseren de PH waarde van uw huid. Voeg ze toe aan je fafourite Devoted Creations bruiningsversneller op uw huid voor te bereiden op UV & Beautylights sessie. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken in uw dag- en nachtcrème om uw huid een extra verzorging en anti-aging boost te geven. Geurvrij.

Hoe te gebruiken? Easy!

  • Lichte anti-aging: voeg 4 druppels toe aan uw 15ml DC product.
  • Medium anti-aging: voeg 6 druppels toe aan uw 15ml DC product.
  • Hoge anti-aging: voeg 8 druppels toe aan uw 15ml DC product.

Beginnende tot gevorderde zonner.

Verkrijgbaar voor: €44,30

Bronzing powder

SNN Bronzing Powder

Prachtige, matte mineralenpoeder voor een instant bruine kleur. Gebruiks dagelijks om uw huid de perfecte bruine teint te geven.

Verkrijgbaar voor:  €27,95

Tattoosticks

Tattoo Fade Protection SPF50

Deze stick met SPF50 is te gebruiken om kleurvervaging van je tatoeages tegen te gaan maar ook ter bescherming van littekens, pigmentvlekken & permanente make-up.

Geschikt voor ieder huidtype.

Verkrijgbaar voor: €10,95

Ergoline_lipbalm

Lipbalsem

Deze lipbalsem bevat een factor 20. Perfect om uw lippen die extra bescherming te geven.

Verkrijgbaar voor: €2,50

SP-BRILT

Zonnebank brilletje

Deze brilletjes zijn te gebruiken onder de zonnebank, maar ook als u uw ogen in de buitenzon bescherming wilt bieden zijn deze brilletjes daar perfect voor.

Verkrijgbaar voor: €5,-

Deodorant_1

Ergoline deodorant

Fris je op na je zonsessie met deze heerlijk ruikende, verzorgende deodorant.

Unisex geur, dus geschikt voor hem & haar!

Verkrijgbaar voor: €2,95

Handzeep

Ergoline handzeep

Vloeibare handzeep in pompdispencer van 250ml.

Verkrijgbaar voor: €7,95

150339006_421651039139435_6607701009421193599_n
Overnight

CosmoSun Overnight Sunless Lotion

Met deze overnight selftanning is jouw beauty sleep compleet! Je brengt de lotion aan voordat je gaat slapen en wordt wakker met een prachtige bruine teint. De anti-aging ingrediënten verzorgen je huid terwijl je slaapt en de lavendelgeur houdt je lichaam en de lakens heerlijk fris! Met kalmerende Botanical Extracts.

Geschikt voor elk huidtype.

Verkrijgbaar voor: €39,95

 

Liquid

CosmoSun Liquid Sunshine

Wil jij een frisse, zachte, stralende huid met een prachtige teint? Liquid Sunshine it is! Deze easy to use selftanning waterspray geeft je huid een mooie kleur en biedt gelijkertijd huidverzorging. De spray bevat Aloë Vera, dat de huid hydrateert en verzacht. Het aanwezige rozenwater gaat roodheid en ontstekingen tegen. Met aquarush geur.

Geschikt voor elk huidtype.

Verkrijgbaar voor: €33,95

 

Shimmer

CosmoSun Lotion with Shimmer

Deze hoogwaardige moisturizer bevat cosmetische bronzers en een mooie shimmer die jouw huid een direct bruiningsresultaat geven met als finishing touch een prachtige glans. De hoogwaardige anti-aging ingrediënten werken aan een egaal huidbeeld zonder perfecties, terwijl de basis van Aloë Vera de huid optimaal verzorgt. Met Pick Champagne geur.

Geschikt voor elk huidtype.

Verkrijgbaar voor: €32,95

 

CDMitt

CosmoSun Applicator

Deze handschoen kan je gebruiken bij het aanbrengen van de lotion en/of spray om vlekken aan de binnekant van je handpalmen te voorkomen en een zo mooi mogelijk bruiningsresultaat te behalen.

Kan gewassen worden in de wasmachine op 30 graden. Niet drogen in de droger!

 

Verkrijgbaar voor: €6,95

 

tan
131481693_3062448470524479_8945733286880559497_o

SunPlaza cadeaubon

Geluksgevoel, energie, ontspanning & warmte. Wie gun jij deze positieve effecten van zonlicht?

Geef de zon cadeau!

Je haalt je cadeaubon bij SVZ & Premium zonnestudio SunPlaza Druten, zodat de ontvanger een goed intake en zonadvies krijgt van een van onze zonneconsulentes. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.